Linda Weijers

Linda Weijers

Ik ben Linda Weijers en ben als fysiotherapeut, met specialisatie sportfysiotherapie en gespecialiseerd in schouderdiagnostiek en schouderrevalidatie, werkzaam in de praktijk Leunissen-Spijkerboer te Hulsberg en praktijk Fysio Polfermolen te Valkenburg.

In 2006 ben ik afgestudeerd aan mijn opleiding fysiotherapie te Hogeschool Zuyd Heerlen en in 2014 ben ik afgestudeerd als sportfysiotherapeut aan het SOMT te Amersfoort.
Daarnaast heb ik verschillende cursussen gedaan: Neurorevalidatie bij de CVA patiënt, Manipulaties en weke delen technieken en Medical Taping.

Sinds 2008 ben ik werkzaam bij de praktijk. In Valkenburg beschikken we over een zwembad en een ruime fitnessruimte. Deze laatste twee zijn een fijne afwisseling om actief met patiënten bezig te zijn. Wat ik erg belangrijk vind is om mensen enthousiast te maken om op een gezonde en plezierige manier te bewegen. Een luisterend oor en genoeg tijd nemen om naar de hulpvraag van de patiënt te luisteren is belangrijk alvorens “samen” met de patiënt te gaan werken aan een zo effectief mogelijk behandelplan.

Als mijn werk erop zit ga ik naar Bocholtz waar ik samen met mijn dochtertjes, kat en man Roy Weijers woon.

Terug naar Onze therapeuten