Christien Spijkerboer

Ik ben Christien Spijkerboer en ben als Psychosociaal Therapeut/Coach werkzaam in de praktijk Leunissen-Spijkerboer te Hulsberg en praktijk Fysio Polfermolen Leunissen te Valkenburg.

Als coach ben ik altijd op zoek naar de “sleutel” van de deur die geopend moet worden om meer plezier en kwaliteit in het leven te krijgen. Dit geldt voor zowel jong als oud. Het coachen/begeleiden is maatwerk. Elk kind/volwassene heeft zijn eigen specifieke hulpvraag op sociaal emotioneel gebied. Door op een creatieve en bewegelijke manier te werken, hoop ik samen met het kind/volwassene en zijn/haar sociale omgeving de “sleutel” te vinden.

De opleidingen die ik gevolgd heb zijn CIOS, Psychomotorische therapie (cursus), HBO Psychosociale Therapie, Sensomotorische Integratie, Zwangerschapseducatie en EMDR. Cursus gevolgd voor begeleiding bij rouwverwerking, Anti pest programma en COACHEE (een spelmethodiek voor kinderen van 4-18 jaar).

In de praktijk proberen we met zijn allen de kwaliteit hoog te houden. Voor mij bestaat kwaliteit uit de volgende punten:

  1. een goede fijne manier van bejegening naar de cliënt toe
  2. professionele deskundigheid
  3. duidelijke communicatie en
  4. eerlijke en persoonlijke aandacht voor de cliënt

Naast het praktiserende in de praktijk, vervul ik als mede praktijkhoudster een aantal taken zoals: administratie, inrichting, planning, communicatie en certificering.

Wij, als team, hebben frequent overleg over inhoudelijke en praktische onderwerpen. Dit houdt ons in beweging. Zo vind ik het ook belangrijk dat er een wisselwerking is tussen het team en de cliënten, die van onze diensten gebruik willen maken.

Voor meer informatie over mijn dienstverlening binnen onze praktijk kunt u kijken op:

www.beweegervaarenleer.nl

Terug naar Onze therapeuten