Onze therapeuten

Paul Leunissen

Mijn naam is Paul Leunissen. Binnen onze praktijk “Leunissen-Spijkerboer V.O.F.” te Hulsberg en “Fysio Polfermolen” te Valkenburg ben ik werkzaam als fysiotherapeut en manueel therapeut.

Mijn specialisaties liggen op het vlak van de manuele therapie, de behandeling van mensen met Parkinson en de Oncologische revalidatie.

Als manueel therapeut ben ik de bewegingsconsulent bij uitstek voor gezondheidsproblemen die een relatie hebben met stoornissen in het functioneren van de wervelkolom en of armen en benen. De ziekte van Parkinson en de gevolgen van kwaadaardige aandoeningen en de medische behandeling daarvan, heeft vaak grote consequenties voor het functioneren van de patiënt. Intensieve scholing, uitgebreide ervaring en deelname aan de diverse netwerken (ParkinsonNet en Onconet Zuyd) staan garant voor een optimale fysiotherapeutische behandeling!

De opleidingen die ik gevolgd heb zijn, fysiotherapie, manuele therapie, osteopathie, HBO General Management, Master Manuele Therapie en Oncologische fysiotherapie.

Ik vind het van groot belang dat een ieder die mijn praktijk bezoekt optimale zorg krijgt aangeboden. Ter realisatie van deze doelstelling zie ik het als mijn taak zorg te dragen voor o.a.:

 • continue en gespecialiseerde scholing;
 • werken volgens de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen;
 • realiseren en organiseren inspraak van patiënten;
 • certificering ( in ontwikkeling);
 • praktijkinrichting;
 • contacten met verwijzer/ andere disciplines;
 • etc.

 

Als eigenaar van de praktijk is het tevens mijn taak mijn collega’s zodanig te inspireren dat ook zij u deze optimale zorg bieden.

Christien Spijkerboer

Ik ben Christien Spijkerboer en ben als Psychosociaal Therapeut/Coach werkzaam in de praktijk Leunissen-Spijkerboer te Hulsberg en praktijk Fysio Polfermolen Leunissen te Valkenburg.

Als coach ben ik altijd op zoek naar de “sleutel” van de deur die geopend moet worden om meer plezier en kwaliteit in het leven te krijgen. Dit geldt voor zowel jong als oud. Het coachen/begeleiden is maatwerk. Elk kind/volwassene heeft zijn eigen specifieke hulpvraag op sociaal emotioneel gebied. Door op een creatieve en bewegelijke manier te werken, hoop ik samen met het kind/volwassene en zijn/haar sociale omgeving de “sleutel” te vinden.

De opleidingen die ik gevolgd heb zijn CIOS, Psychomotorische therapie (cursus), HBO Psychosociale Therapie, Sensomotorische Integratie, Zwangerschapseducatie en EMDR. Cursus gevolgd voor begeleiding bij rouwverwerking, Anti pest programma en COACHEE (een spelmethodiek voor kinderen van 4-18 jaar).

In de praktijk proberen we met zijn allen de kwaliteit hoog te houden. Voor mij bestaat kwaliteit uit de volgende punten:

 1. een goede fijne manier van bejegening naar de cliënt toe
 2. professionele deskundigheid
 3. duidelijke communicatie en
 4. eerlijke en persoonlijke aandacht voor de cliënt

 

Naast het praktiserende in de praktijk, vervul ik als mede praktijkhoudster een aantal taken zoals: administratie, inrichting, planning, communicatie en certificering.

Wij, als team, hebben frequent overleg over inhoudelijke en praktische onderwerpen. Dit houdt ons in beweging. Zo vind ik het ook belangrijk dat er een wisselwerking is tussen het team en de cliënten, die van onze diensten gebruik willen maken.

Mieke Leunissen

Ik ben Mieke Leunissen en ben als fysiotherapeut, met specialisatie Kinderfysiotherapie, werkzaam in de praktijk Leunissen-Spijkerboer te Hulsberg en praktijk Fysio Polfermolen Leunissen te Valkenburg
De opleidingen die ik gevolgd heb zijn: Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie.
Kinderfysiotherapie is een specialisatie binnen de reguliere fysiotherapie waarbij de aandacht ligt op de groei en motorische ontwikkeling van kinderen (0-18 jaar)

Binnen mijn werkzaamheden vind ik persoonlijk contact, goed overleg (met ouders/ verzorgers/ huisartsen/ specialisten etc.) en een luisterend oor naast fysiotherapeutische deskundigheid belangrijke aspecten binnen mijn werk.

Kylian Thijssen

Ik ben Kylian Thijssen en ben als fysiotherapeut, gespecialiseerd in schouderdiagnostiek en schouderrevalidatie, werkzaam in de praktijk Leunissen-Spijkerboer te Hulsberg en praktijk Fysio Polfermolen Leunissen te Valkenburg.

In 2017 heb ik het CIOS afgerond met de specialisaties fitness trainer, personal trainer en sportmasseur. Daarna heb ik de opleiding Fysiotherapie gedaan. Nadat ik in dienst ben gekomen binnen de praktijk heb ik de scholing schouderklachten en de shockwave opleiding gevolgd. Communicatie en persoonlijke afstemming van de doelen met de patiënt vind ik belangrijk.

Van jongs af aan ben ik zeer actief geweest in tennis en voetbal. Momenteel beoefen ik in mijn vrije tijd fitness, crossfit en hardlopen.